Hundeadfærdskonsulent

PROBLEMHUNDE ELLER HUNDEPROBLEMER. 

Langt de fleste hundeejere i Danmark ønsker at hunden skal være et velfungerende medlem af familien.
I dette samliv opstår meget nemt problemer, når to så vidt forskellige arter – menneske og hund – skal fungere sammen. DcH har et landsdækkende korps af Hundeadfærdskonsulenter, som gratis yder rådgivning til alle uanset om hundeejer er medlem af DcH eller ej. Dog skal der betales kørselsomkostninger.

DcH Esbjerg råder over en hundeadfærdskonsulent, som du kan kontakte for rådgivning om hundeadfærd og hundehold. Der kan være mange forskellige problemer/spørgsmål, såsom:

Anskaffelse af hund: Hvilken hunderace passer til mig og min familie? Skal det være en han eller en tæve? Hvor meget tid og plads har jeg til hunden?

Alene hjemme problemer: Gør din hund, tuder den eller raserer og ødelægger den hjemmet. mens du er på arbejde.

Aggressionsproblemer: Hvem er de rettet imod? Ejerens familie, fremmede mennesker eller fremmede hunde? Skyldes aggressionen angst eller sygdom?

Angst: Er hunden nervøs, angst eller lider den af en form for fobi.

Hjælper det at sterilisere hunden?

Alt dette, foruden alle de mange spørgsmål, der kan være i forbindelse med at have hund, kan du få svar på ved at henvende dig til hundeadfærdskonsulenten.

Brian Klaris træffes på telefonnr. 20 40 81 96

Det er som nævnt gratis at henvende sig til hundeadfærdskonsulenten. Kan problemet ikke løses i telefonen, kan der aftale hjemmebesøg. Ved besøg i hjemmet skal du blot betale hundeadfærdskonsulentens kørselsudgifter.

Nyheder

Sponsorer