Vi har genoptaget træningen. Med restriktive krav gr. Covid19.

Trænings planen er under ændring som følge af situationen, og vi tager naturligvis forbehold for evt. opstramninger omkring Covid19.

Hvalpemotivation: Se alle start datoer i træningsplanen

Velkommen til DcH Esbjerg

DcH er en forkortelse af Danmarks civile Hundeførerforening. En sammenslutning af hundeklubber i Danmark. Vi tilbyder træning af hundeførere som har hvalp, unghund eller voksen hund. Som familiehund og konkurrencehund.

Der er mange forskellige ønsker til, hvad vores hunde skal kunne. Måske skal din hund være en familiehund, der skal komme når du kalder, og kunne give pote. Eller måske du har lyst til at drive hundetræningen videre og evt. deltage på konkurrenceplan. Det kan være både lydigheds– og rally konkurrencer.

DcH Esbjerg er en forening, der drives af engagerede og frivillige hundefolk. Ud over at tilbyde træning af forskellige grene af hundesporten, afholder vi kurser, trænings weekender, samt foredrag om forskellige emner.

Vi har et hyggeligt klubhus i Tarp, som bliver brugt flittigt. Her er altid mulighed for at få en kop kaffe, eller købe en forfriskning til dig selv. Og al vor træning tager udgangspunkt her.

Hundetræning er for hunde i alle aldre, men vi anbefaler kraftigt at starte så tidligt som muligt på et hvalpehold.

Du er altid velkommen til at besøge os. Vor klubhus ligger på Ambolten 15, Tarp.